Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και για το λόγο αυτό, το γραφείο μας προσφέρει απόλυτα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ του οχήματος στο Αεροδρόμιο Πάρου !


 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και οχημάτων στο Αεροδρόμιο της Πάρου (PAS):

Αεροδρόμιο Πάρου

Επισκεφθείτε την Πάρο αεροπορικώς;
Η Chaniotis Paros Rentals προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων στο αεροδρόμιο της Πάρου με δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης όλο το 24ωρο στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάρου (PAS). Είμαστε η κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πάρο, παρέχοντας οχήματα προς ενοικίαση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς περιορισμούς σε χιλιόμετρα, πλήρη ασφάλιση χωρίς κίνδυνο, 24ωρη οδική εξυπηρέτηση κ.ο.κ.

Αεροδρόμιο Πάρου

Ο Εθνικός Αερολιμένας της Πάρου βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, περίπου 10 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Παροικιάς. Με τακτικές πτήσεις από την Αθήνα από την Ολυμπιακή Αεροπορία και την Aegean Airlines, καθώς και charters από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Η διάρκεια πτήσης από Αθήνα προς Πάρο είναι περίπου 30 λεπτά.


Κάντε κράτηση με το Chaniotis Paros Rentals σε λίγα βήματα. Ελέγξτε τις ανταγωνιστικές τιμές μας και το στόλο μας σε Αυτοκίνητα Σκούτερ και Τετράτροχα, χρησιμοποιώντας το γρήγορο, εύκολο και ασφαλές online σύστημα ενοικίασης.


Θα περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε την ακριβή ώρα της άφιξής σας κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας!

Πώς μπορείτε να πάρετε το οχημά σας στο Αεροδρόμιο της Πάρου

Το αεροδρόμιο της Πάρου είναι πολύ μικρό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να χαθείτε. Λίγα βήματα από το αεροπλάνο και το ενοικιαζόμενο όχημα σας είναι εκεί! Θα σας προσφέρουμε έναν οδικό χάρτη της Πάρου και θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για τα μέρη που θα επισκεφτείτε. Απολαύστε την εξερεύνηση της Πάρου με το αυτοκίνητό σας και όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε, αφήστε το αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο και θα το παραλάβουμε από εκεί.


Πάρος Αεροδρόμιο ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Τοποθεσία: Αεροδρόμιο Πάρου,
  Κεντρική είσοδος Σημείου Συναντήσεων,
  Πάρος, Ελλάδα.
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
  Τηλέφωνο: +30 (22840) 91248
  Mob: +30 6989857330


Για να μην καθυστερήσετε την άφιξή σας και να παραλάβετε το όχημα σας αμέσως, σας προσφέρουμε την υπηρεσία   EXPRESS CHECK-IN.

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Last reservation before
60 min.  From France

For Car|Cat C1 - Peugeot 208