Τοποθεσία
Λιμάνι Πάρος

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το πρώτο μέλημα για εμάς, γι’ αυτό το λόγο το γραφείο μας προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ αυτοκινήτου σε όλο το νησί της Πάρου 

To Chaniotis | Paros Rentals προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις Ενοικιάσεις οχημάτων στο Λιμάνι Πάρος. Η 24-ωρη υπηρεσία μας, σας δίνει την δυνατότητα να παραλάβετε και να αφήσετε το όχημά σας στα λιμάνια της Πάρου, δωρεάν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Περιοχές παράδοσης αυτοκινήτων

Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στο Λιμάνι της Παρου(Παροίκια):

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια εύκολη ηλεκτρονική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Πάρο, που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο και να σας παραδοθεί κατά την άφιξή σας στο λιμάνι της Πάρου, χωρίς χρέωση. Επιπλέον στο σημείο παράδοσης, θα σας δώσουμε και ένα οδικό χάρτη της Πάρου και να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφτείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παραδοθεί το αυτοκίνητό σας και σε άλλο μέρος το οποίο σας εξυπηρετεί.

Το έμπειρο προσωπικο μας θα σας περιμένει μέσα στο λιμάνι κατά την εξοδό σας απο το πλοίο. Ο εκπρόσωπος μας θα σας περιμένει κρατώντας διακριτικά την επιγραφή του ονόματος σας.

Το Chaniotis | Paros Rentals παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και δεν περιορίζεται στην παράδοση, αλλά περιλαμβάνει και και υπηρεσία παραλαβής των οχημάτων παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο κατά την αναχώρηση σας από το λιμάνι της Πάρου. Η Ευκολία και η άνεση είναι φιλοδοξία μας και αυτό επιθυμούμε για τους πελάτες μας. Όταν θα φύγετε από τη Πάρο, γεμάτοι από νέες εμπειρίες και εικόνες, ένας εκπρόσωπος από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων μας, θα σας περιμένει μπρόστα στο λιμάνι της Παρου, να παραλάβει το αυτοκίνητό, να σας βωηθήσει με τις αποσκευές και να σας χαιρετήσει!

Η εταιρεία μας διαθέτει σταθμό Παράδοσης – Παραλαβής ακριβώς απέναντι από

την κεντρική πύλη του λιμένα και μπροστά από τον μύλο ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ACROPOLIS.

 

 

Λιμάνι Πάρου Στοιχεία Εποικινωνίας:

Τοποθεσία: Παροικία Λιμάνι Παρος,
Σημειο Συναντισης Κεντρικη, Πυλη D
Πάρος Ελλάδα.
Εποικινωνία:
Τηλ: +30 (22840) 91248
Κινητο: +30 694 5888 128
 
 

Για να μην καθυστερήσετε την άφιξή σας και να παραλάβετε αμέσως το όχημά σας, σας προσφέρουμε την υπηρεσία EXPRESS CHECK-IN.