Τοποθεσία
Λιμάνι-Αεροδρόμιο-Ξενοδοχείο

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το πρώτο μέλημα για εμάς, γι’ αυτό το λόγο το γραφείο μας προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ αυτοκινήτου σε όλο το νησί της Πάρου

► Περιοχές παράδοσης αυτοκινήτων:

1Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στο Λιμάνι της Παρου:
Μπορούμε να σας το παραδώσουμε το όχημα σας στο Λιμάνι Πάρου (παραλαβή και παράδοση) οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει να σας καλωσορίσει μέσα στο λιμάνι, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

2.Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στο Αεροδρόμιο της Παρου:
Μπορούμε να σας το παραδώσουμε το όχημά σας στο Αεροδρόμιο Πάρου (παραλαβή και παράδοση) οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει να σας καλωσορίσει κατά την έξοδο σας από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

3.Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας σε οποιοδήποτε μερος της Παρου (Ξενοδοχεία – Βίλες – Διαμερίσματα):
Μπορούμε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο, βίλα η οποιονδήποτε άλλο τόπο διαμονής επιθυμείτε  (παραλαβή και παράδοση). Ώρα έναρξης από 09:00 πμ μέχρι 10:00 μ.μ για δυο (2) ή και παραπάνω ημέρες ενοικίασης.  Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας ή στο παρκινκ.

4.Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στην Νάουσα της Παρου:
Μπορούμε να σας το παραδώσουμε το όχημα σας στην Νάουσα (παραλαβή και παράδοση) οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στην αφετηρία των λεωφορείων της Νάουσας (τερματικός σταθμός),κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

5.Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στην Αντίπαρο:
Μπορούμε να σας το παραδώσουμε το όχημα σας στην Αντίπαρο (παραλαβή και παράδοση) οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, με επιπλέον επιβάρυνση 25€ ανα διαδρομή. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει να σας καλωσορίσει στο λιμάνι της Αντιπάρου, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

6.Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στο Πίσω Λιβάδι της Παρου:
Μπορούμε να σας το παραδώσουμε το όχημα σας στο Πίσω Λιβάδι (παραλαβή και παράδοση) οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στο κεντρικό πάρκινκ του χωριού (στάση ΚΤΕΛ), κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στο γραφείο μας στην Αλυκή οποιαδήποτε στιγμή έστω και μια μέρα ενοικίασης.

► Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης:

1ημερα/24ώρες 

Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι:
1 ημέρα: Παράδοση στο αεροδρόμιο.
1 ημέρα: Απευθείας από το γραφείο μας ή για παραλαβή και παράδοση στην Αλυκή ή αν προτιμάται δωρεάν παράδοση στο ξενοδοχείο σας ή βίλα ή σε οποιοδήποτε άλλο κατάλυμα στην περιοχή ανάμεσα στην Βουτάκος -Καμάρι -Αγκαιριά-Φάραγκας  και Αλυκή.
1 ημέρα: Λιμάνι της Παρου και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές τις Παροικιάς.
2 ημέρες:  Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές τις Πάρου.
2 ημέρες: Αντίπαρο  λιμάνι (με εξτρά χρέωση για ακτοπλοϊκά-καύσιμα κλπ. 25€ ανά υπηρεσία) .
3 μέρες: Για παραλαβή και παράδοση στην Νάουσα ή αν προτιμάται δωρεάν παράδοση στο ξενοδοχείο σας ή βίλα ή σε οποιοδήποτε άλλο κατάλυμα στην περιοχες
Νάουσα –Λεύκες –Κώστο -Πίσω λιβάδι – Λογαράς.

Για παραδώσεις εκτός ωραρίου ( 22:30 – 08:30) υπάρχει εξτρά χρέωση 20€. Υπηρεσία με συνεννόηση.