Τοποθεσία
Αεροδρόμιο Πάρος

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το πρώτο μέλημα για εμάς, γι’ αυτό το λόγο το γραφείο μας προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ οχήματος στο Αεροδρόμιο της Πάρου

Ενοικιαση Αυτοκινητου -Scooter ή Γουρουνας στο Αεροδρόμιο της Παρου (PAS):

Το Chaniotis Paros Rentals προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων στο αεροδρόμιο της Πάρου με δωρεάν 24ωρη δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του ενοικιαζόμενου οχήματος στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάρου (PAS). Είμαστε η κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Πάρο, παρέχοντας τα καλύτερα οχήματα προς ενοικίαση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς περιορισμούς σε χιλιόμετρα, πλήρη ασφάλιση χωρίς κίνδυνο, 24ωρη οδική εξυπηρέτηση κ.ο.κ.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στη Πάρο μέσω του ασφαλούς συστήματος κράτησης που σας παρέχουμε και ο αντιπρόσωπός μας θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας, κρατώντας διακριτικά την επιγραφή του ονόματος σας και έτοιμος να σας παραδώσει το όχημα που επιλέξατε. Θα σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν έναν οδικό χάρτη της Πάρου και θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για τα μέρη και τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε. Απολαύστε τις περιηγήσεις σας στη Πάρο με το ενοικιαζόμενο όχημα σας και όταν έρθει η στιγμή της παράδοσής του, αφήστε το αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο και θα το παραλάβουμε από εκεί.

 

Tο αεροδρόμιο της Πάρου (PAS) βρίσκεται κοντά στο χωριό Αλύκη και δίπλα στην περιοχή του Βουτάκος, με τακτικά δρομολόγια από/προς την Αθήνα της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Aegean Airlines καθώς και charters από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Η διάρκεια πτήσης από Αθήνα προς Πάρο είναι περίπου 30 λεπτά.

Αεροδρόμιο Πάρου Στοιχεία Εποικινωνίας:

Τοποθεσία: Βουτάκος Λιμάνι Παρος,
Σημειο Συναντισης Κεντρικη, Πυλη 
Πάρος Ελλάδα.
Εποικινωνία:
Τηλ: +30 (22840) 91248
Κινητο: +30 693 4215 919
 
 

Για να μην καθυστερήσετε την άφιξή σας και να παραλάβετε αμέσως το όχημά σας, σας προσφέρουμε την υπηρεσία EXPRESS CHECK-IN.