Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και για το λόγο αυτό, το γραφείο μας προσφέρει απόλυτα
Δ Ω Ρ Ε Α Ν – Π Α Ρ Α Λ Α Β Η ΚΑΙ Π Α Ρ Α Δ ΟΣ Η του οχήματος στο Λιμάνι της Πάρου !


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Λιμάνι της Πάρου
► Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι της Πάρου:
Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημα στο λιμάνι της Παροικιάς Πάρου (παραλαβή και παράδοση) οποιαδήποτε στιγμή σας αρέσει χωρίς επιπλέον κόστος.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας περιμένει να σας καλωσορίσει, μέσα στο λιμάνι της Πάρου, κράτωντας μια πινακίδα με το όνομά σας.

Η Chaniotis Paros Rentals προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες με ενοικιάσεις αυτοκινήτων και 24ωρη υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης στο λιμάνι της Πάρου, που βρίσκεται στην περιοχή της Παροικίας όπου υπάρχει πρόσβαση με αυτοκίνητο. Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων και εξοικονομήστε έως και 40% για όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στην Πάρο χωρίς περιορισμούς σε χιλιόμετρα, πλήρη ασφάλιση, χωρίς κινδύνους, 24ωρη οδική εξυπηρέτηση κ.ο.κ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια εύκολη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πάρο, η οποία θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα όχημα και να σας το παραδώσουμε δωρεάν κατά την άφιξή σας στο λιμάνι της Πάρου. Στο σημείο παραλαβής, θα σας προσφέρουμε έναν οδικό χάρτη της Πάρου και θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για τα μέρη που θα επισκεφτείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το αυτοκίνητό σας να παραδοθεί αλλού, αλλά να το παραλάβετε όταν αποβιβάζεστε από το πλοίο είναι σίγουρα πιο βολικό και άνετο για εσάς.

Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στην παράδοση, αλλά περιλαμβάνουν την παραλαβή του αυτοκινήτου κατά την αναχώρησή σας από το λιμάνι της Πάρου. Η ευκολία και η άνεση, είναι η φιλοδοξία και οι επιθυμίες μας για τους πελάτες μας. Όταν θα φύγετε από την Πάρο, γεμάτη νέες εμπειρίες και εικόνες, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων θα περιμένει στο λιμάνι της Πάρου για να σας παραλάβει το αυτοκίνητο και να σας χαιρετήσει.

Λιμάνι της Πάρου

Η εταιρία μας διαθέτει σταθμό παραλαβής & παράδοσης ακριβώς απέναντι από το λιμάνι στην κεντρική πύλη και μπροστά από το μύλο, μέσα στο γραφείο ACROPOLIS.

Τοποθεσία:
Λιμάνι Πάρος, Κεντρική Πύλη Συνάντησης, Πάρος, Ελλάδα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλέφωνο: (+30) 22840 91248
Mob: +30 694 8588 128


Για να μην καθυστερήσετε την άφιξή σας και να παραλάβετε το όχημα σας αμέσως, σας προσφέρουμε την υπηρεσία EXPRESS CHECK-IN.

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Last reservation before
15 h.  From Austria

For ATV |Cat DA1 - Polaris Sp 570