Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η προτεραιότητά μας και για αυτό το γραφείο μας προσφέρει εξ ολοκλήρου ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ στο λιμάνι της Πάρου!

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

 

 

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Πάρου:

Μπορούμε να παραδώσουμε το όχημα για εσάς στο Λιμάνι της Παροικιάς Πάρου (παράδοση και παραλαβή) οποιαδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας περιμένει να σας καλωσορίσει,
έξω από το λιμάνι της Πάρου κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας.

Η Chaniotis Paros Car Rentals® προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες με ενοικιάσεις αυτοκινήτων και 24ωρες υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης στο λιμάνι της Πάρου, που βρίσκεται στην περιοχή της Παροικιάς όπου υπάρχει πρόσβαση με αυτοκίνητο.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές της εταιρείας μας ενοικίασης αυτοκινήτων και εξοικονομήστε έως και 40% για όλες τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην Πάρο χωρίς περιορισμό στα χιλιόμετρα, πλήρη ασφάλιση χωρίς κίνδυνο, 24ωρη οδική εξυπηρέτηση κ.λπ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια εύκολη διαδικτυακή υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Πάρο που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα όχημα και να σας το παραλάβετε κατά την άφιξή σας στο λιμάνι της Πάρου, χωρίς χρέωση.

Στο σημείο παραλαβής, θα σας παρέχουμε έναν οδικό χάρτη της Πάρου και θα δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε.


Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παραδοθεί το αυτοκίνητό σας αλλού, αλλά η παραλαβή του κατά την αποβίβαση από το πλοίο είναι πιο βολική και άνετη για εσάς.

Οι υπηρεσίες μας στην Paros Rentals δεν περιορίζονται στην παράδοση, αλλά περιλαμβάνουν την παραλαβή του αυτοκινήτου κατά την αναχώρησή σας από το λιμάνι της Πάρου. Η άνεση και η άνεση είναι φιλοδοξία και επιθυμία μας για τους πελάτες μας.

Όταν θα φύγετε από την Πάρο, γεμάτοι νέες εμπειρίες και εικόνες, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας ενοικίασης αυτοκινήτων θα σας περιμένει στο λιμάνι της Πάρου, για να παραλάβει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και να σας χαιρετήσει.

►Σε περίπτωση που δεν δείτε τον συνεργάτη μας με το όνομά σας, η εταιρεία μας διαθέτει ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ εξω από το λιμάνι στην κεντρική πύλη Ε5,  μπροστά από τον ανεμόμυλο.

Τοποθεσία:
Λιμάνι Πάρου, Κεντρική Πύλη Σημείου Συνάντησης, Πάρος, Ελλάδα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλέφωνο: (+30) 22840 91248
Κιν: +30 694 8588 128

Για να μην έχετε καμία καθυστέρηση κατά την άφιξή σας και να παραλάβετε το όχημά σας αμέσως, σας προσφέρουμε την υπηρεσία EXPRESS CHECK-IN.
Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Last reservation before
15 h.  From Austria

For ATV |Cat DA1 - Polaris Sp 570