Απο το 2007

Η Chaniotis Paros Rentals & Transfers® είναι μια οικογενειακή, οργανωμένη και αξιόπιστη εταιρεία στον τομέα των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων, σκούτερ και μεταφορών στην Πάρο

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες της μεταφοράς σας ενώ επισκέπτεστε το μαγευτικό νησί της Πάρου. Αν θέλετε να θαυμάσετε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, να δείτε τους αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους, να επισκεφθείτε τους πολυάριθμους μοναδικούς οικισμούς που είναι διάσπαρτοι σε όλο το νησί και να εξερευνήσετε κάθε γωνιά με απομονωμένες παραλίες και κρυφές ταβέρνες, θα χρειαστείτε ασφαλή και αξιόπιστα μέσα μεταφοράς.

Η Chaniotis Paros Rentals® μπορεί να σας προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα, ασφάλεια και άνεση για τις εκδρομές σας στην Πάρο.

Rent a Car in Paros

Ανακαλύψτε την Πάρο με άνεση και στυλ, ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από το ParosRentals.gr. Προσφέρουμε μοντέρνα, αξιόπιστα οχήματα για κάθε σας περιπέτεια στο νησί, με τις καλύτερες τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

                                                                   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2024 ΕΩΣ 25%

Rent a Jeep - 4Χ4 | SUV in Paros

Αν ψάχνετε για εμπειρίες εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Πάρο, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα δυναμικό Τζιπ για ενοικίαση. Επιλέξτε ένα ενοικιαζόμενο 4Χ4 ή SUV και ανακαλύψτε τα καταπληκτικά τοπία της Πάρου. 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2024 ΕΩΣ 10%

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ MINI-BAN ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

"Ενοικιάστε ένα Μίνι-Βαν στην Πάρο και μοιραστείτε κάθε στιγμή μιας αξέχαστης εμπειρίας με την οικογένεια και/ή τους φίλους σας. Πάντα με τις καλύτερες τιμές ενοικίασης Μίνι Βαν στην Πάρο! Οι ανταγωνιστικές μας τιμές και οι δωρεάν υπηρεσίες κάνουν την εμπειρία ενοικίασης του minivan σας στην Πάρο μοναδική.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2024 ΕΩΣ 20%

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΣ

Το πιο δημοφιλές, διασκεδαστικό και ασφαλές όχημα για τη μεταφορά σας στο νησί της Πάρου. Ενοικιάστε μια γουρούνα ή buggy και ανακαλύψτε την Πάρο με στυλ και άνεση. Ο στόλος μας προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2024 ΕΩΣ 15%

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Νοικιάστε ένα Σκούτερ στην Πάρο με το νέο, ασφαλές "euro4" και καλά συντηρημένο στόλο μας! Πάντα στις καλύτερες τιμές της Πάρου! Οι ανταγωνιστικές τιμές και οι δωρεάν υπηρεσίες μας κάνουν την εμπειρία ενοικίασης σκούτερ στην Πάρο μοναδική. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ 30%

235 Οχήματα στον Στολο
17 Χρόνια εμπειρίας
2501 Οικανοποιημένοι πελάτες καθε χρονο
34 Τοποθεσιές παράδοσης
Chaniotis Paros Car & Moto Rentals

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ CHANIOTIS PAROS RENTALS®

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών η εταιρεία μας έχει καταφέρει να προσφέρει στους επισκέπτες του νησιού εξαιρετικές, all inclusive υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων στην Πάρο, εξελισσόμενες συνεχώς σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές ενοικίασης. Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, τις ειδικές προσφορές και τον εκτεταμένο σύγχρονο στόλο μας, καθιστούν την Chaniotis Paros Rentals® να είναι η απόλυτη επιλογή ενοικίασεις κατά την επίσκεψή σας στην Πάρο.

Chaniotis Paros Rentals ®
Παύλος Χανιώτης

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Τελευταία κράτηση πριν
30 λεπτά. Από την Γαλλία 
Για Αυτοκίνητο|Cat B1 - Fiat Panda Hybrid