Στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με το πρόβλημα του κορωνοϊού, και θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας σε προτεραιότητα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνουμε στους πελάτες μας ότι:


  • Όλες η συναλλαγές θα γίνονται με πιστωτική κάρτα η μέσο ηλεκτρονικήςτραπεζικής πύλης
  • Παραδόσεις και παράλαβες θα γίνονται χωρίς φυσική παρουσία με τον υπάλληλο.
  •  Το όχημα κατόπιν συνενώσεως θα βρίσκεται παρκαρισμένο σε προκαθορισμένο σημείο.
  • Το συμβόλαιο θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται ηλεκτρονικά μέσο φόρμας ή τηλεφωνικά. Το δίπλωμα και η ταυτότητα θα μας αποστέλλεται με φωτογραφία στo email (sales&parosrentals.gr)
  • Το μισθωτήριο συμβόλαιο καθώς και τα κλειδιά θα βρίσκονται ΕΤΟΙΜΑ και υπογεγραμένα σε προκαθορισμένο σημείο εντός του οχήματος, για το οποίο θα σας έχουμε ενημερώσει.
  • Κατα την παραλάβή και παραδώση το όχημα πρεπει να το βγάλετε τουλάχιστον 6 φωτογραφίες (4 εξωτερικές από όλες της γωνίες του οχήματος καθώς και 2 εσωτερικές σε χιλιόμετρα και καθίσματα)

Το οχήμα αφού έχει απολυμανθεί πλήρως με όλους τους αυστηρούς υγειονομικούς ορούς και πρότυπα θα μένει στο σημείο παραλαβής 6 ώρες* ΠΡΙΝ την ώρα παραλαβής.

Όλοι οι οδηγοί και το προσωπικό μας φοράνε μάσκα και γάντια μια χρήσης.


Πέρα του Βιολογικού καθαρισμού που κάνουμε στα οχήματα μας, στο εξωτερικό και κυρίως στο εσωτερικό μέρος του αυτοκίνητου με όλα τα πιστοποιημένα καθαριστικά και μηχανήματων KARCHER.

Στα πλαίσια του ιού COVID-19 σε όλα τα οχήματα μας θα πραγματοποιείτε αυστηρότερος καθαρισμός και απολύμανση σε όλα τα μέρη του οχήματα με τα οποία ερχόμαστε σε άμεση η έμμεση επαφή.

Επίσης θα τοποθετούνται σε όλα τα οχήματα μας, μια χρήσης προστατευτικό…

-Τιμονιού.

-Λεβιέ ταχυτήτων.

Λεβιέ χειρόφρενου.

-Κάθισμα Οδηγού.

-Πατακιά Οδηγού Συνοδηγού.

Share:

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Stay safe... Stay strong... Dream away!!!

Enter your email below and get 5% OFF for your booking.

All offers are valid for reservations until 31/05/2020