Ενοικιάσεις αυτοκινήτων – σκούτερ παντού στη Πάρο

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και για το λόγο αυτό, το γραφείο μας προσφέρει εντελώς δωρεάν παράδοση και παραλαβή οχημάτων σε όλες της τοποθεσίες στο νησί της Πάρου!

Η Chaniotis Paros Rentals προσφέρει δωρεάν παράδοση και παραλαβή οπουδήποτε στην Πάρο – Αντίπαρο και φυσικά στις πιο γνωστές τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων της Πάρου.


Αν επιλέξετε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο -σκούτερ ή γουρούνα στο αεροδρόμιο ή στα λιμάνια της Πάρου, ένας αντιπρόσωπος της Chaniotis Paros Rentals θα σας περιμένει εκεί κατά την άφιξη σας, κρατώντας μία πινακίδα με το όνομά σας.

Εναλλακτικά, αν επιλέξετε να σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο όχημα στο Ξενοδοχείο ή σπίτι σας, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στη ρεσεψιόν ή το πάρκινγκ του καταλύματος σας κατά την άφιξη σας.

 

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε κατά την παραλαβή και την παράδοση του οχήματος σας, καθώς παρέχουμε ενοικιάσεις οχημάτων σε όλες της τοποθεσίες στη Πάρο


Παράδοση εκτός ωρών λειτουργίας του σταθμού ενοικίασης (NDL):
23: 00-08.00 ώρα – Χρέωση: 20 Ευρώ ανά υπηρεσία. κατόπιν αιτήματος
01

Αεροδρόμιο

Θα περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε την ακριβή ώρα της άφιξής σας κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας!

02

Λιμάνι

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας περιμένει να σας καλωσορίσει, μέσα στο λιμάνι της Πάρου, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας.

03

Ξενοδοχείο ή βίλα

Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημα σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή βίλα επιθυμείτε (παραλαβή και παράδοση). Ξεκινώντας την ενοικίαση από τις 09:00 π.μ. έως τις 08:00 π.μ. την επόμενη μέρα για 1 μέρες και περισσότερο. Αν επιλέξετε να σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Ξενοδοχείο σας, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου σας.

04

Κατάστημα Αλυκή

Παραλαβή και παράδοση στα γραφεία μας ανά πάσα στιγμή ακόμη και μίας ημέρας ενοικίασης.

05

Υποκατάστημα Παροικία

Παραλαβή και παράδοση στα γραφεία μας ανά πάσα στιγμή ακόμη και μίας ημέρας ενοικίασης.

06

Νάουσα Ξενοδοχείο ή βίλα

Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημα στην Νάουσα (γύρω περιοχές), σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή βίλα επιθυμείτε (παραλαβή και παράδοση). Ξεκινώντας την ενοικίαση από τις 09:00 π.μ. έως τις 08:00 π.μ. την επόμενη μέρα για 1 μέρες και περισσότερο. Αν επιλέξετε να σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Ξενοδοχείο σας στην Νάουσα, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας.

07

Πίσω Λιβάδι Ξενοδοχείο ή βίλα

Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημα στο πίσω Λιβάδι -Λογαρά (γύρω περιοχές), σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή βίλα επιθυμείτε (παραλαβή και παράδοση). Ξεκινώντας την ενοικίαση από τις 09:00 π.μ. έως τις 08:00 π.μ. την επόμενη μέρα για 1 μέρες και περισσότερο. Αν επιλέξετε να σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Ξενοδοχείο σας στο πίσω Λιβάδι -Λογαρά, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας.

08

Λιμάνι Πούντας

Αν επιλέξετε να σας συναντήσουμε στο Λιμάνι της Πούντας, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα περιμένει εγκαίρως κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας στο πάρκινγκ (στάση λεωφορείου).

09

Αντίπαρος Λιμάνι / Ξενοδοχείο ή βίλα

Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημα σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο - βίλα επιθυμείτε στην Αντίπαρο (παραλαβή και παράδοση). Ξεκινώντας την ενοικίαση από τις 09:00 π.μ. έως τις 08:00 π.μ. την επόμενη μέρα για 2 μέρες και περισσότερο. Αν επιλέξετε να σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Ξενοδοχείο σας, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας περιμένει στη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου σας. Παράδοση στην Αντίπαρο (χρέωση 20€ -45 € ανά υπηρεσία)

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Are you ready to Paros... Don't miss your chance to escape

Enter your email below and get more from our customer loyalty program