Η Chaniotis Paros Rentals & Transfers έρχεται ακόμη πιο κοντά στα Ταξιδιωτικά Γραφεία, Tour operators και ξενοδοχεία, προσφέροντας περισσότερα προνόμια αλλά και απλοποιώντας τη διαδικασία ενοικίασης οχημάτων και μεταφορών στην Πάρο, με το σύστημα κρατήσεων αποκλειστικά για Ταξιδιωτικά Γραφεία:


Απευθύνεται σε όλα τα Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Ελλάδα (IATA ή non-IATA) ξενοδοχεία, βίλες, ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Μπορείτε να δείτε τιμές και να κάνετε κρατήσεις ON-LINE σε οποιοδήποτε σημείο στην Πάρο ή Αντίπαρο για…

  • Η κράτηση γίνεται online σε Real time διαθεσιμότητα και λαμβάνετε εντός 2 δευτερολέπτων επιβεβαίωση με όλα τα στοιχεία της κράτησης.
    Το email αυτό μπορείτε να το προωθήσετε απευθείας στον πελάτη σας.
  • Οι τιμές που δίνει το σύστημα είναι ίδιες με αυτές που θα δώσουμε σε ένα πελάτη, ο οποίος θα καλέσει απευθείας την Chaniotis Paros Rentals για να ζητήσει όχημα ή θα μπει στο www.parosrentals.gr / www.parosrentals.com
  • Στις τιμές περιλαμβάνονται ελκυστικά ποσοστά προμήθειας για εσάς. ***
  • Μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό σας site με τη μορφή ενός banner με link στο booking engine, έτσι ώστε ο πελάτης σας να κάνει απευθείας την κράτησή του από το site σας και εσείς να εισπράττετε την προμήθειά σας.
  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, δωρεάν ακύρωση, απεριόριστα χιλιόμετρα, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια κλοπής, προσαύξηση παράδοσης- παραλαβής, 24/7 service.

Από το 2004, οι ευχαριστημένοι πελάτες και οι συνεργάτες μας, πιστοποιούν την σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και την συνέπεια του γραφείου μας, πάντα με ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές ώστε να μείνει ικανοποιημένος ο επισκέπτης της Πάρου. Διοτι αυτό είναι που μετράει για εμάς.

Rental Payment and Commission Return

1. Κάνετε την κράτηση ONLINE στην Chaniotis Paros Rentals, για λογαριασμό του πελάτη σας, συμπληρώνοντας πάντα τον κωδικό του γραφείου σας.
2. Ο πελάτης σας πληρώνει στην Chaniotis Paros Rentals κατά την έναρξη της ενοικίασης.
3. Στο τέλος της ενοικίασης, η Chaniotis Paros Rentals σας αποδίδει τη προσυμφωνημένη προμήθεια.


Εδώ λοιπόν, μπορείτε να δείτε τιμές και να κάνετε κράτηση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας για να πάρετε την προμήθειά σας. Καντε κράτηση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό για να πάρετε την προμήθειά σας.

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

You are ready for Paros... Don't miss your chance to escape

Enter your email below and get more 5% OFF for your booking.