Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Νάουσα είναι τώρα πιο εύκολη και πιο προσιτή από ποτέ.

Ενοικιάστε και παραλάβετε το ενοικιαζόμενο όχημα στην Νάουσα της Πάρου η σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο.


Αν επιλέξετε να μας συναντήσετε στην πόλη της Νάουσας Πάρου, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα περιμένει εγκαίρως κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας στη στάση Λεωφορείου (τερματικός σταθμός) στη Νάουσα.


Το πιο γνωστό χωριό της Πάρου

Τα γραφικά σοκάκια και το βενετσιάνικο κάστρο στην παραλία, που φωτίζεται τη νύχτα, προσθέτουν μια μαγική νότα στο τοπίο, σε συνδυασμό με τη μαρίνα τα μικρά τα μεγάλα σκάφη και τα αλιευτικά σκάφη ή τα yats. Η διασκέδαση στη Νάουσα διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες, αφού υπάρχουν πολλά club και bars για να πάτε.


Η πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στον δεύτερο μεγαλύτερο κόλπο της Πάρου, με το λιμάνι και τη μαρίνα και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο από την εποχή της δυναστείας των Κομνηνών.

Naoussa Chaniotis Paros Rentals

Το 1650 – 1700, οι Γάλλοι ήρθαν στο νησί και δημιούργησαν ένα σχολείο για να επιβάλουν στους κατοίκους την καθολική θρησκεία. Ωστόσο, απέτυχαν όπως και οι Βενετοί τρεις αιώνες μπροστά τους. Το 1770 η Νάουσα γίνεται ρωσική ναυτική βάση και οι Ρώσοι εγκαθιστούν την έδρα τους στο νησάκι Αγία Καλλή, στο κέντρο του κόλπου της Νάουσας.

Το Κάστρο της Νάουσας

Νάουσα Παρος Ενοικιασεις οχηματων (αυτοκινητα -σκουτερ-γουρουνες)

Στο λιμάνι υπάρχει επίσης ένα μικρό κάστρο που ονομάζεται “Καστέλι”, το οποίο χτίστηκε από τους Βενετούς. Ένα μεγάλο μέρος του κάστρου διατηρείται. Κοντά στο κάστρο, δίπλα στη θάλασσα, βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ο προστάτης των ναυτικών και των ψαράδων, αφού στη Νάουσα υπάρχουν ακόμα πολλά αλιευτικά σκάφη.

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Τελευταία κράτηση πριν
30 λεπτά. Από την Γαλλία 
Για Αυτοκίνητο|Cat B1 - Fiat Panda Hybrid