Ανακαλύψτε την Πάρο με την Απόλυτη Εμπειρία ATV: CFORCE 520L

Ξεκινήστε μια αξέχαστη περιπέτεια διασχίζοντας τα γραφικά τοπία της Πάρου με το κορυφαίο ATV CFORCE 520L. Στην Chaniotis Paros Rentals, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε το καλύτερο σε περιπέτεια και εξερεύνηση. Το CFORCE 520L, κατηγοριοποιημένο ως Cat D1, είναι ο τέλειος σύντροφος για να πλοηγηθείτε μέσα από τα ανάγλυφα εδάφη και τις ανάσες της ομορφιάς που προσφέρει η Πάρος.

Το ολοκληρωμένο πακέτο ενοικίασης για το CFORCE 520L περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για μια ανέμελη περιπέτεια. Από τους συμπεριλαμβανόμενους φόρους (26% Φ.Π.Α. 24%, Μ.Τ. 2%) μέχρι την συμβατική ασφάλεια που καλύπτει ζημιές τρίτων, ακόμα και ασφάλεια κλοπής-φθοράς, σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη.

Ζήστε την ελευθερία του ανοιχτού δρόμου με απεριόριστα χιλιόμετρα και την άνεση δύο κρανών και ενός ευρύχωρου κουτιού 125 λίτρων για να τα φιλοξενήσει.

Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Εξασφαλίζουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι άνετο με 24ωρη οδική βοήθεια και δωρεάν παράδοση και παραλαβή των οχημάτων από το σημείο της άφιξής σας, είτε πρόκειται για το λιμάνι, το αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο σας. Επιπλέον, σας εξοπλίζουμε με χάρτες και ειδικές συμβουλές για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διαμάντια της Πάρου.

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Are you ready to Paros... Don't miss your chance to escape

Enter your email below and get more from our customer loyalty program