Δίπλωμα οδήγησης - Όρια Ηλικίας | 'Οροί και προϋποθέσεις για οδηγούς.​

Οι όροι ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πάρο είναι αποτέλεσμα των κυβερνητικών κανονισμών και των ασφαλιστικών εταιρειών. Ακολουθούμε αυτούς τους κανόνες για να συμμορφωνόμαστε με τους κανονισμούς και να προστατεύσουμε τους πελάτες μας από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Paros rent a car condition for drivers.
  • Δίπλωμα οδήγησης. Απαιτείται έγκυρη άδεια οδήγησης (δεν έχει λήξει). Φωτοαντίγραφα ή εικόνες σε tablet ή τηλέφωνα ή αρχεία email γίνονται δεκτά από τις τοπικές αρχές. Ο οδηγός θα πρέπει να έχει την πραγματική του άδεια οδήγησης για να παραλάβει το όχημα.
  • Για σκούτερ 50cc EU άδειας κατηγορίας AM ή B.
  • Για μοτοσικλέτες έως 125cc απαιτείται από το νόμο και την ασφάλιση η άδεια ΕΕ κατηγορίας A1, για τις μοτοσικλέτες μεγαλύτερου κυβισμού κατηγορίας Α. Για όσους προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ απαιτείται άδεια οδήγησης με καταχώριση μοτοσικλέτας για όλες τις μοτοσικλέτες. (διαβάστε εδώ περιορισμένη ηλικία)
  • Η οδήγηση σκούτερ ακόμη και κάτω των 50 κυβικών με δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου μόνο δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα και όλες οι Ελληνικές Ασφαλιστικές εταιρείες αρνούνται να καλύψουν τέτοιους οδηγούς.
  • Όλα τα αυτοκίνητα και τα ATV (διαβάστε περιορισμένη ηλικία εδώ) μπορούν να οδηγηθούν με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β.

Οι οδηγοί που δεν είναι ακόμη 23 ή άνω των 70 ετών, μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο από εμάς, εάν μας ενημερώσουν εκ των προτέρων. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μια μικρή επιπλέον χρέωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Οι οδηγοί σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις κρατήσεις μας και να δώσουν τα στοιχεία της άδειας οδήγησης (τύπος, χώρα και ημερομηνία έκδοσης) Στη συνέχεια προωθούμε το αίτημα στην ασφαλιστική μας εταιρεία. Στη συνέχεια, η ασφαλιστική εταιρεία θα απαντήσει, εάν το αίτημα γίνει δεκτό, και πόσο είναι το επιπλέον τέλος. (διαβάστε περισσότερα για περιορισμένες ηλικίες εδώ)

  • Αφορά για την πρώτη άδεια οδήγησης. Αυτό δεν ισχύει για θέματα ανανεώσεων.
  • Η ασφαλιστική εταιρεία αποδέχεται μια άδεια οδήγησης αυτοκινήτου που είναι στα αγγλικά, ακόμη και αν απαιτείται νόμιμα διεθνή άδεια, επομένως θα δεχτούμε τέτοιες άδειες χωρίς τη διεθνή (εκτός από τις άδειες από τη Συρία και το Μπαγκλαντές που δεν γίνονται δεκτές από την ασφαλιστική εταιρεία, Κίνα, S .Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και άλλα) Επικοινωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν απαιτείται διεθνής άδεια οδήγησης για ευρωπαίους πολίτες.
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα. Για να παραλάβετε το όχημα σας θα χρειαστείτε επίσης το διαβατήριό σας ή την ταυτότητά σας (I.D.)

Θα αρνηθούμε την ενοικίαση εάν πιστεύουμε ότι ο οδηγός δεν είναι ασφαλής για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. έλλειψη δεξιοτήτων, υποψία χρήσης αλκοόλ κ.λπ.)

Σημείωση

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί μια ενοικίαση, ακόμη και για επιβεβαιωμένες κρατήσεις, εάν ο οδηγός δεν προσκομίσει τα απαιτούμενα έγγραφα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα είμαστε σε θέση να εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε ποσό έχει ήδη καταβληθεί ως προκαταβολή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια κοινή πολιτική για τις περισσότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πάρο.

Share:

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Are you ready to Paros... Don't miss your chance to escape

Enter your email below and get more from our customer loyalty program