Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που αντιμετωπίζει κάποιος στις διακοπές του, είναι το να επιλέξει μεταφορικό μέσο.

Ειδικά όταν πρόκειται για νησί. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και πολλές φορές μπορεί να μην είμαστε σίγουροι για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή.

Διακοπές σε νησι

Σίγουρα η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια πολύ δημοφιλής και συμφέρουσα επιλογή στα νησιά καθώς τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης αυτοκινήτου δεν έχουν να κάνουν μόνο με την άνεση και την ελευθερία κινήσεων, αλλά και με οικονομικά κριτήρια.

Μια εξίσου οικονομική λύση όμως αποτελεί κι η ενοικίαση μοτοσυκλέτας ή σκούτερ.

Η ενοικίαση σκούτερ , δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ενοικίαση αυτοκινήτου, καθώς συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της δεύτερης, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας

Επίσης, εάν επιλέξουμε την ενοικίαση ενός σκούτερ αντί για αυτοκίνητο, εξοικονομούμε περισσότερο χρόνο και χρήματα.
Ας δούμε αναλυτικότερα όλους αυτούς τους λόγους που κάνουν την ενοικίαση μοτοσυκλέτας, την ιδανική επιλογή για να μετακινείσθε στις διακοπές σας στα νησιά και όχι μόνο!

1. Η ενοικίαση μοτοσυκλέτας είναι πιο οικονομική από οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το πλεονέκτημα; Η ενοικίαση σκούτερ είναι πολύ οικονομικότερη επιλογή από την ενοικίαση γουρούνας ή αυτοκινήτου και τα καύσιμα που θα χρειαστείτε να καταναλώσετε είναι πολύ λιγότερα.

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας οικονομια

Επίσης, η συντήρηση και οι επισκευές ενός σκούτερ κοστίζουν πολύ λιγότερο από ότι σε ένα αυτοκίνητο, και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια ζημιά η οποία δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, δεν θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

2. Σε κοσμοπολίτικα νησιά με αρκετή κίνηση το σκούτερ είναι το πιο ευέλικτο μέσο.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου σε κοσμοπολίτικα νησιά όπως η Πάρος, μπορεί να μην είναι και η καλύτερη επιλογή σε ώρες αιχμής. Η κίνηση μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και ταλαιπωρία, το οποίο είναι το τελευταίο που θέλουμε στις διακοπές μας.

Οι γουρούνες πιάνουν θέση πάρκινγκ σχεδόν όσο ένα smart, ενώ δεν μπορείτε να κάνετε εύκολα προσπεράσεις ή να ελιχθείτε μέσα από τα σταματημένα αυτοκίνητα. Η μοτοσυκλέτα ελίσσεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα και μπορείτε να την παρκάρετε όπου θέλετε.

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας

Ειδικά αν πρόκειται για ένα μέρος με στενούς δρόμους και σοκάκια, η ενοικίαση σκούτερ είναι η μόνη λύση.

3. Τέρμα η σάουνα στο αυτοκίνητο μετά την παραλία.

Κάθε φορά η ίδια κατάσταση. Παρκάρετε το αυτοκίνητο στην παραλία, το οποίο παραμένει όλη την μέρα στον ήλιο σε ακράιες θερμοκρασίες και μόλις μπαίνετε δεν μπορείτε να ακουμπήσετε ούτε το τιμόνι. Ούτε τα παράθυρα ωφελεί να ανοίξετε, αφού από έξω έρχεται ζεστός αέρας, ούτε το aircondition, που επίσης θα βγάζει ζεστό αέρα για λίγη ώρα.

Έτσι, ακόμα και τα 5 λεπτά που χρειάζεται το αμάξι για να αποκτήσει μια υποφερτή θερμοκρασία, σε εσάς φαίνονται ένας αργός βασανιστικός θάνατος από θερμοπληξία. Μαντέψτε! Τη μηχανή την παρκάρετε εύκολα κάτω από ένα δεντράκι με ίσκιο και γλιτώνετε από όλο αυτό.

4. Η περιήγηση στο νησί μπορεί να γίνει ακόμα πιο περιπετειώδης, αν έχετε παρέα και άλλες μοτοσυκλέτες.

Αν στην παρέα προστεθεί ακόμα μία μοτοσυκλέτα, δηλαδή ακόμα δύο άτομα, η διαδρομή έχει περισσότερο ενδιαφέρον αφού η μία μηχανή ηγείται της άλλης και συχνά αλλάζουν ρόλους.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το πόσο εύκολα μπορείτε να έχετε πρόσβαση ακόμα και στα πιο στενά μονοπάτια, έχοντας τη δυνατότητα να εξερευνήσετε κάθε σπιθαμή του νησιού. Η μοτοσυκλέτα πάντα περνάει!

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας με φιλους

Το ταξίδι γίνεται πραγματικά ταξίδι, διασκέδαση και όχι απλά ένα ακόμα «δρομολόγιο». Με το αυτοκίνητο συνήθως δεν σταματάτε πουθενά, βολεμένοι στο κλιματιστικό, δεν μπαίνετε καν στον κόπο να απολαύσετε την διαδρομή.

Με τη μοτοσυκλέτα είναι διαφορετικά. Μπορείτε να σταματήσετε οπουδήποτε, να βγάλετε φωτογραφίες το υπέροχο τοπίο, να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, να κάνετε μια στάση για ξεκούραση κτλ.

Στην αντίθετη περίπτωση, θα έπρεπε να στοιβαχτείτε με άλλα τρία άτομα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τα πράγματα μέσα στην ζέστη, καθώς η ενοικίαση 2 αυτοκίνητων για 4 άτομα σε νησί, μάλλον δεν μοιάζει με μία συμφέρουσα και οικονομική λύση.

5. Απόλυτη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία.

Είναι μία αίσθηση που μόνο αν τη ζήσετε θα είστε σε θέση να την καταλάβετε. Μέσα στον καύσωνα βλέπετε τους υπόλοιπους τουρίστες να στριμώχνονται σε μικρά αυτοκίνητα ή σε μέσα μαζικής μεταφοράς ο ένας πάνω στον άλλο, να κολλάνε στην κίνηση , την ώρα που εσείς έχετε το ενοικιαζόμενο σκούτερ σας, το οποίο σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Με το σκούτερ σας, μπορείτε να τα αφήσετε όλα και όλους πίσω και να βρεθείτε στην αγαπημένη σας παραλία σε χρόνο μηδέν. Πλέον δεν θα χρειάζεται να περιπλανιέστε μάταια για μια θέση πάρκινγκ, ούτε να τσακώνεστε με άλλους παραθεριστές για το ποιος πρόλαβε τη θέση. Το σκούτερ δεν θα σας προδώσει ποτέ.

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας διακοπες

Έτσι ανάμεσα σε στοιβαγμένους τουρίστες, αισθάνεστε πως κάνατε την καλύτερη επιλογή, και καθώς τους προσπερνάτε τους λυπάστε και λίγο.

Με τη μηχανή μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τον αυτοκινητόδρομο, αν θέλετε να χαλαρώσετε λίγο και να δειτε και κάποια άλλη μέρη στο ταξίδι σας. Με το αυτοκίνητο είναι πιθανό να μη το ρισκάρατε, φοβούμενοι την ενδεχόμενη κίνηση που θα συναντήσετε, η οποία θα σας έβγαζε εκτός προγραμματισμού.

Οι διακοπές με τη μοτοσυκλέτα προσδίδουν μια έξτρα δόση περιπέτειας στο ταξίδι σας και αφήνουν πιο γλυκές αναμνήσεις και για αυτό αξίζει να το δοκιμάσετε!

Τips για ασφαλείς διακοπές με την ενοικιαζόμενη μοτοσυκλέτα σας

  • Η οδήγηση της μηχανής πρέπει να γίνεται μόνο εάν φοράει κράνος και ο οδηγός αλλά και όποιος άλλος είναι επάνω στη μηχανή μαζί του.
  • Η σωστή ένδυση αποτελεί ένα ακόμα σημείο που πρέπει να προσέξετε και ειδικά του καλοκαιρινούς μήνες καθώς πολλοί οδηγούν με τις σαγιονάρες ή ημίγυμνοι χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι θέτουν τον εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο.
  • Έχουμε πάντα μαζί μας το ενοικιαστήριο συμβόλαιο και τα τηλέφωνα ανάγκης.
Ενοικίαση μοτοσυκλέτας διακοπες

Αν έχετε επιλέξει διακοπές σε νησί, η μηχανή αποτελεί το ιδανικότερο μέσο, αφού έτσι μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα στο νησί. Η ενοικίαση μιας μοτοσικλέτας είναι η πιο οικονομική και πιο άνετη λύση και μπορεί να προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες, κάνοντας τις διακοπές σας αξέχαστες!
Αφήστε το αυτοκίνητο και δοκιμάστε μια μοτοσυκλέτα, και ταξιδέψτε με την ψυχή σας όπως λέει και το γνωστό ρητό!

Share:

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Are you ready to Paros... Don't miss your chance to escape

Enter your email below and get more from our customer loyalty program