Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι διακοπές είναι το no1 θέμα που σε απασχολεί. Πανέμορφα νησιά, καυτός ήλιος, ατελείωτες ώρες σε μαγικές παραλίες με παιχνίδια και βουτιές ενώ βόλτες και διασκέδαση δε λείπουν από το πλανο. 

Αφού επιλέξεις τον προορισμό σου, και καταλήγεις στην πάντα πανέμορφη Πάρο, έρχεται η στιγμή για τα διαδικαστικά. Ένα ζήτημα που σου έρχεται στο μυαλό σίγουρα είναι: «Να πάρω το δικό μου αυτοκίνητο ή να προτιμήσω ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο;». 

Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να κάνεις τη δική σου επιλογή.

Γιατί να προτιμήσεις την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο;

1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κόστος

Η μετάβασή σου στο νησί μπορεί να γίνει πολυδάπανη και δυσβάσταχτη αν υπολογίσεις πόσο κοστίζει το εισιτήριο για το όχημά σου στο πλοίο. Περισσότερη ώρα αναμονής, ουρές και πολλά ακόμη μειονεκτήματα μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου.

Επίσης, εάν είσαι από εκείνους που δεν μπορούν να μείνουν στο καράβι ούτε 5 λεπτά και επιλέγουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς, τότε η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μονόδρομος.

2. Εξερεύνηση χωρίς φόβο

Είναι γνωστό πως για να απολαύσεις τις διακοπές σου και να εξερευνήσεις σε βάθος το νησί, χρειάζεται να οδηγήσεις σε δρόμους δύσβατους. Όταν έχεις το δικό σου αυτοκίνητο η σκέψη αυτή δημιουργεί ενδοιασμό για την επερχόμενη φθορά. 

Έτσι, είσαι έτοιμος να ανέβεις και να κατέβεις πλαγιές για να βρεις τις καλύτερες παραλίες χωρίς φόβο!

3. Επιλέγεις το κατάλληλο αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες σου 

Ένα ακόμη θετικό με την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πως, μπορείς να επιλέξεις τον τύπο οχήματος που ταιριάζει στις ανάγκες και στο είδος διακοπών που θέλεις να πραγματοποιήσεις. 

Για παράδειγμα, εσύ μπορεί να διαθέτεις ένα μικρό αυτοκίνητο και οι διακοπές που ονειρεύεσαι να απαιτούν κάτι πιο δυνατό και ανθεκτικό. Ε, αυτό λύνεται εύκολα κι απλά νοικιάζοντας ένα όχημα που ανταποκρίνεται στις εκάστοτε συνθήκες.

4. Λιγότερα χιλιόμετρα για το κοντέρ σου

Η ενοικίαση αυτοκινήτου σε βγάζει από μία ακόμη δύσκολη θέση αφού δεν πρόκειται να ζορίσεις ή να γεμίσεις χιλιόμετρα το δικό σου αυτοκίνητο ξοδεύοντας αργότερα μια περιουσία σε servis. 

Ήδη τα χιλιόμετρα που πραγματοποιείς καθημερινά είναι αρκετά. Σκέψου κάθε φορά που θα ήθελες να κάνεις διακοπές σε νησί να προστεθούν όλα αυτά τα χιλιόμετρα στο δικό σου αυτοκίνητο!

Σίγουρα θα «παλιώσει» νωρίτερα και οι ανάγκες του θα είναι μεγαλύτερες, συνεπώς σε βάθος χρόνου, εσύ θα είσαι ο χαμένος!

Προσοχή στην εταιρεία που θα επιλέξεις!

Τα νησιά που διαθέτουμε στη χώρα μας είναι πολλά και συγκεκριμένα η Πάρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα έτσι, είναι πολύ λογικό να υπάρχουν πολλές επιλογές για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Χρειάζεται να κάνεις σωστή έρευνα και να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις έχουν βρεθεί οχήματα που δεν τηρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές είτε αναφορικά με την ασφάλιση είτε σε σχέση με την κατάσταση που βρίσκονται.

Επιπρόσθετα, είναι καλό να γνωρίζεις πως όλες οι επιχειρήσεις ενοικίασης λειτουργούν κάτω από την εποπτεία του ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και ανήκουν στο Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ).

Εμείς στο Paros Rentals διαθέτουμε αμέτρητες επιλογές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε κάθε συνθήκη τηρώντας όλα τα πρωτόκολα. Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά μας είναι αναμφισβήτητα χαρακτηριστικά κι αυτό γιατί πάντα κρατάμε ψηλά τα standarts των υπηρεσιών μας.

Συνοψίζοντας, για να απολαύσεις τις διακοπές σου σε ένα νησί, και συγκεκριμένα στη δική μας μαγευτική Πάρο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα, ένα όμορφο δωμάτιο και φυσικά ένα ασφαλές όχημα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου!

Καλές διακοπές!

Share:

Τοποθεσία παραλαβής
Σημείο επιστροφής
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης
Ημερομηνία & Ώρα Παράδοσης

Are you ready to Paros... Don't miss your chance to escape

Enter your email below and get more from our customer loyalty program